Riikka Teperi

seksuaalineuvoja, seksuaaliterapeutti

Seksuaalisuus on osa ihmisen hyvinvointia. Kaikenikäisten on tärkeää tuntea tulevansa hyväksytyksi sellaisena kuin ovat. Pienistä murheista saattaa kasvaa ylitsepääsemättömiä, jollei niistä uskalla puhua tai hakeutua avun pariin.

riikka.teperi(a)iloksijavoimaksi.fi

050 3575 374 (voit jättää myös tekstiviestin).

Koulutus:
erikoissairaanhoitaja, 
seksuaalineuvoja ja-terapeutti, erityistaso (NACS)

Työskentelytila:
Seitsemäs taivas, Yliopistonkatu 60 A, 7 krs, Tampere

Olen tehnyt paljon työtä esimerkiksi parisuhdeongelmien ja perheenperustamisen myötä nousevien kysymysten kanssa. Olen paneutunut seksuaali- ja kulttuurivähemmistöihin sekä identiteettikriiseihin. Myös vaihdevuosi-iän saavuttaneiden ja ikäihmisten onni ovat itselleni tärkeitä asioita.

Seksuaalineuvonta

Seksuaalineuvonnassa voidaan käydä läpi asioita  asiakkaan kehonkuvaan ja seksuaalisuuteen liittyen. Esimerkiksisi oikean ja väärän tai sallitun seksuaalisuuden ilmenemismuotojen suhteen. Kysymyksiä voi nousta mm. syyllisyyden ja huonommuuden tunteen kokemana.

Seksuaaliterapia

Seksuaaliterapiassa käsitellään eri ikävaiheissa nousevia ongelmia,hyväksikäyttöä, traumoja jotka voivat juontaa pitkältä ja ovat yllättäen nousseet pintaan. Pulmia voi olla parisuhteessa sen solmimisessa tai ylläpitämisessä. Seksuaalisuuden kieltäminen ja pelko voivat aiheuttaa huolta uudessa elämäntilanteessa
Pidän vastaanottoa myös englanninkielellä.