Marketta Salakari

Diplomishiatsu- ja akupainantaterapeutti, joogaopettaja ja meditaatio-ohjaaja, Asahi Nordic -ohjaaja

Toimin Iloksi ja voimaksi osuuskunnassa luontaishoitajana ja teen myös äänimaljarentoutuksia yksilöille ja ryhmille. Työskentelen myös jooga-, meditaatio-, ja Asahi-ohjaajana sekä logoterapiaohjaajana ryhmissä.

Marketta Salakari
Marketta Salakari

Koulutus

Teknikko
Terveydenhoidon perusopinnot
Diplomishiatsu- ja akupainantaterapeutti
Joogaopettaja ja meditaatio-ohjaaja
Logoterapiaohjaaja
Asahi Nordic -ohjaaja
Äänimaljahoitaja

Työskentely- tai vastaanottotilat

Yliopistonkatu 60 A, 7. kerros

Työskentelen tällä hetkellä  myös Pirkanmaan alueella asiakkaiden tiloissa.

Minulle on tärkeää ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi. Arvostan luonnollisuutta ja luonnonmukaisuutta ihmisen hyvinvoinnin tukemisessa. Teen työtäni suurella sydämellä, kuulluksi ja näkyväksi tuleminen on yksi ihmisen perustarpeista ja pyrin luomaan tähän mahdollisuuden lempeällä pysähtymisellä asiakkaan tarpeiden äärelle.

Yksilövalmennus ja retriitit

Ohjaan kokonaisvaltaisia yksilövalmennuksia, joissa kartoitetaan asiakkaan tarpeet monelta elämän osa-alueelta. Useamman tapaamiskerran avulla pyrin tukemaan tätä kokonaisvaltaista
muutosta arjessa ja elämänpolulla askel askeleelta. Retriitit koostetaan tapauskohtaisesti.

Jooga-, meditaatio- ja Asahi-tunnit

Pyrin ottamaan jokaisen huomioon ja olemaan oppilailleni läsnä ja huomioimaan erilaisia tilanteita ja tarpeita. Pyrin luomaan rauhallisen, kiireettömän pysähtymisen ja ympäristön, jossa oppilas voi turvallisesti laskeutua itsensä äärelle. Logoterapiaohjaajana pyrin luomaan luottamuksellisen ilmapiirin, huomioimaan jokaisen lempeästi ja antamalla tilaa jokaisen tarpeille ryhmätyöskentelyn raameissa.

Hoidot: shiatsu, intialainen päähieronta, äänimaljahoidot

Hoitotilaan pyrin luomaan harmonisen, rauhallisen ja seesteisen tunnelman kynttilöin, lempein valoin tai miellyttävän taustamusiikin avulla. Hoidot on mahdollista asiakkaan toiveesta toteuttaa myös hiljaisuudessa. Hoitotilanteessa sanoitan ja ohjaan lempeästi asiakasta hoidon edetessä ja hoidon eri vaiheissa. Äänimaljahoidossa (yksilö/parihoito) tai sointukylvyssä (ryhmät) maljojen ääni on hoidon keskiössä. Äänimaljahoito on hyvin hoitava ja rentouttava, sillä ääni resonoi kehon soluissa
olevan veden kanssa.