Kristo Siniluoto 

tanssi-liiketerapeutti, luontoyhteysvalmentaja, kehotietoisuusohjaaja, Aguahara-vesihoitaja

Tähän hetkeen juurruttavia keholähtöisiä ja luonnonläheisiä palveluja, hoitoja ja luovaa terapiaa - tueksi ja virkistykseksi elämänpolullesi!

Kristo Siniluoto
Kristo Siniluoto
kristo.siniluoto(a)iloksijavoimaksi.fi

044 596 9591
www.elonkeho.fi

Koulutus: 
tanssi-liiketerapia, perus- ja ammatilliset opinnot
tanssin ja somatiikan koulutus
Aguahara-vesihoitokulutus, tasot 1-3
biologia (kasvitiede), FM, PhD

Työskentelytila:
Taideterapiatalo ARTis, Pyynikintori 8 C
Luontopalvelut mm. Pyynikin luonnonsuojelualueella.

Tanssi-liiketerapia

Tanssi-liiketerapia on luovaa, toiminnallista terapiaa. Se on psykoterapian soveltava muoto, jossa työskentely tapahtuu liikkeen ja kehollisuuden kautta. Se mahdollistaa tunteiden työstämisen kehon tasolla ja myös varhaisten kokemusten ja muiden tiedostamattomien prosessien käsittelyn. Tanssi ja liike tarjoavat väylän itseilmaisun tutkimisen ja avaavat kanavaa luovuutemme lähteille. Tanssi-liiketerapia on siis matka kohti syvempää itsetuntemusta ja omien tarpeiden ja rajojen tiedostamista sekä voimavarojen vahvistamista. Sen avulla voidaan myös tutkia vuorovaikutusta toisiin ihmisiin konkreettisesti kehollisella tasolla.

Tanssi-liiketerapeuttina tarjoan eväitä kasvuun, muutokseen ja itseilmaisuun sekä tukea elämän haasteisiin. Yksilöterapiaprosessin kesto sovitaan tarpeen mukaan, se voi olla myös lyhytterapeuttinen (alle 10 tapaamiskertaa). Tanssi-liiketerapia soveltuu useimmiten mainiosti myös keskusteluun pohjautuvan psykoterapian rinnalle. Toteutan myös terapeuttisia ryhmiä, työpajoja ja kursseja.
Huom! Terapiaan tullaksesi sinun ei tarvitse "osata tanssia", etkä tarvitse mitään erityisiä liikkeellisiä taitoja. Kiinnostus työskennellä kehollisesti ja liikkeen kautta riittää.

Kehollinen luontoyhteys

Yhteys luontoon tuottaa hyvinvointia. Ihmiseläiminä olemme riippuvaisia luonnosta ja evoluutivisesti kehittyneitä elämään osana luontoa. Kokonaisvaltainen, aistiva yhteys luonnon elementteihin elvyttää, rentouttaa ja tuo meidät myös itsemme äärelle.

Työssäni herättelen luontoyhteyttä nimenomaan kehon kautta. Luonnon aistiminen kaikilla aisteilla, keholliset prosessit ja kehon liike sekä luonnon ajattomaan aikaan virittyminen tuovat meidän eläväiseen nyt-hetkeen, kohtaamaan ympäristöämme uudella, läsnäolevalla tavalla.

Tarjoan luontoyhteyden vahvistamiseen erilaisia työpajoja ja retkiä sekä yksilötyöskentelynä tai pienryhmässä toteutettavia valmennuksia.

Aguahara-vesihoidot

Aguahara on hoitomuoto, jonka perustana on lempeän läsnäoleva kannattelu vedessä. Siitä ja hoitajan tekemistä erilaisista liikkeistä - keinutteluista, venytyksistä, kehon avaamisesta ja sulkemisesta sekä veden halki kuljettamisesta - muodostuu tanssillinen liikkeen virta, jonka vastaanottaja aistii kehossaan. Jokainen hoito on ainutlaatuinen, hetkessä syntyvä yhteinen kokemus. Aguahara-hoito lämpimässä vedessä hellii ja rentouttaa kehoa ja mieltä. Se on virtaava ja nautinnollinen matka kohti rauhaa sisimmässäsi.

Teen Aguahara-hoitoja Tampereen alueella lämpimissä sisäaltaissa. Tervetuloa veden syleilyyn!