Harri A. Virtanen 

diplomi-ravintoneuvoja, hyvinvointivalmentaja, trubaduuri

Teen Iloksi ja Voimaksi Osuuskunnan työntekijänä Luonnollinen Ravitsemus -koulutuksia, Luontaiset Taipumukset™ -analyyseja ja valmennuksia sekä pienimuotoisia esiintymisiä (kitara +laulu).

Harri A. Virtanen
Harri A. Virtanen

harri.a.virtanen(a)iloksijavoimaksi.fi
050 4413 264

Koulutus:
Insinööri
Diplomi-ravintoneuvoja
Luontaiset Taipumukset™- valmentaja

Työtapani:
Tapani työskennellä on lämminhenkinen ja vuorovaikutteinen ja kohderyhmänä (työ)yhteisöt, ryhmät ja yksilöt. Kouluttajana olen luova, innostava ja ihmisläheinen.  

www.luonnollinenravitsemus.fi

Intohimoni on Luonnollisuus ja kuinka sitä kohden voisi mennä kaikilla elämänalueilla. Uskon, että ihminen on parhaimmillaan ja voi hyvin silloin, kun hän on yhteydessä itseensä ja sen kanssa, miksi hänet on luotu, niin kehon, mielen kuin lahjojensa suhteen.

Ravitsemus ylläpitää hyvää terveyttä ja hyvinvointia 

Luonnollinen Ravitsemus on puhdasta, ravinnerikasta ja mahdollisimman vähän prosessoitua, aitoa ruokaa.  Se vaikuttaa positiivisesti mm. antaen käyttäjälle lisää valmiuksia arjen pyörittämiseen, elinvoimaa ja energiaa, vastustuskykyä ja sitä kautta voi myös ennaltaehkäistä sairauksia/flunssia. 

Lue lisää Luonnollisen Ravitsemuksen palveluistani tästä.

LUONTAISET TAIPUMUKSET™- menetelmä kertoo, minkä tyylisiin asioihin mielenkiintomme luontaisesti suuntautuu

Jos LUONTAISET TAIPUMUKSET™-menetelmä halutaan määritellä yhdellä sanalla, se on kiinnostusanalyysi. Se ennustaa sitä minkä tyylisiin asioihin mielenkiintomme luontaisesti suuntautuu. Menetelmä tunnistaa henkilön ajattelun luontaisesti voimakkaimmat osatekijät, joiden varaan hänen kannattaa luontaisia vahvuuksiaan rakentaa. LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -menetelmä pyrkii löytämään kunkin ihmisen luontaiset vahvuudet

Lue lisää LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -analyysistä tästä