Rentoutusvalmentamo 

Rentoutusvalmentamon palvelut

Rentoutuminen on hyvää oloa

Siitä laajasta rentoutusvalmennus-kokonaisuudesta olen valinnut omaksi alueekseni "take a break" - rentouttamisen ja hyvän olon tuottamisen. Tavoitteena on yhdessä sinun kanssasi luoda positiivinen ja kokonaisvaltainen, miellyttävä olotila, jossa on turvallista vain olla ja levähtää.

Rentoutumisen tilan luomiseen käytetään tarkoituksen mukaisesti erilaisia tekniikoita, metodeita, mielikuvaharjoitteita ja niiden yhdistelmiä niin, että löydämme yhdessä juuri sinulle sopivan tavan rentoutua ja päästä asettamaasi tavoitteeseen. Tarvittaessa voit vain käydä ottamassa nokoset hiljaisessa ja rauhallisessa tilassa.

Sanalliset suggestiot tukevat aina yhdessä sovittuja tavoitteita, esimerkiksi positiivisia tukilauseita ajankäytön hallintaan, ehkä parempaan nukkumiseen, tai vaikka tupakanpolton lopettamiseen.

Tavoitteen ei tarvitse olla mikään iso tai hankala asia, johon haluat tai tarvitset pienen tukitöytäisyn. Voit ajatella, että sanallisen suggestion avulla luot henkisen kainalokepin, jota apuna käyttäen ja johon tukeutuen voit vaihtaa suuntaa kohti haluamaasi voimaantumista ja muutosta.

Hoitava Menneet elämät- regressio

Menneiden elämien regressio on syvärentoutuneessa tilassa tapahtuva henkisen tietoisuuden matka menneisyyteen johonkin toiseen sielun kokemaan elämään jossain toisessa ajassa ja paikassa.

Jotta sielun muistot voivat nousta tietoisuuteen, regressio-ohjaajana ohjaan sinut miellyttävään kevythypnoosiin syvärentouttamalla mielen ja kehon. Kehon rentoutuessa, tietoinen, ajatteleva mieli hiljentyy. Tietoisen mielen hiljentyessä, intuitiivinen alitajunta avautuu. Alitajuntaan on tallentuneena kaikki. Alitajunta tietää ja muistaa kaiken mitä on tapahtunut tässä ja muissa sielun elämissä. Alitajunta on silta sielun muistoihin.Ihmiset muistavat muistoja niin eri tavoin. Ei ole siten olemassa oikeaa tai väärää tapaa muistaa. Jos hyväksymme sen, että alitajuntamme ja korkein tietoisuutemme haluaa auttaa meitä tämän elämän haasteissa, voimme hyväksyä regressiossa nousevat muistot aivan samoin kuin hyväksymme meditoidessa tai unissa nousevat mielikuvat, symbolit ja metafoorat.Menneet elämät - regressiossa tärkeintä on oman elämän ymmärtämisen laajentuminen ja ne oivallukset, kun jokin tapahtuma tai tunne saa uuden merkityksen.

PH® äänimaljahieronta ja PH® sointukylvyt

Käytössäni on Peter Hess terapia-äänimaljat, jotka ovat minun työvälineeni. Minun ja asiakkaan välille ei muodostu samanlaista fyysistä kosketuskontaktia kuten hieronnassa. Asiakkaana olet täysin pukeissa, peiton alla, ja äänimaljat asetetaan keholle tai kehon vierelle soimaan. Äänimaljojen värähtely saattelee kehon, mielen sekä tunteet syvään rentoutumisen tilaan, jossa annetaan mahdollisuus palautua ja voimaantua. Kun saa pienen hengähdystauon, jaksaa taas paremmin.

PH® äänimaljahieronnassa olet täysin pukeissa, peiton alla. Vastaanotat äänimaljojen värähtelyt ja soinnut yleensä hoitopedin päällä maaten, - liikuntarajoitteet huomioon ottaen esimerkiksi nojatuolissa istuen. Maljat tuodaan määriteltyihin pisteisiin kehon päälle tai vierelle soimaan, maljojen lähettämä värähtely saa kaikki kehon solut resonoimaan. Tästä syystä asiakkaat kokevat saavansa hellävaraista, mutta syvällä vaikuttavaa hierontaa.

PH® sointukylpy on sanansa mukaisesti soinnuilla kylvettämistä. Tapahtuma on yhden henkilön tai ryhmän sointurentoutus.

Istut tai olet makuulla lähellä soittimia; olet täysin pukeissa mukavasti peiton alla, alustan päällä yleensä lattiatasossa; ja vain nautit antaen harmonisten sointujen huuhdella kehoasi, mieltäsi ja sieluasi. 

Energiahoito on täydentävä hoitomuoto

Usui Reiki, Kundaliinireiki
Reiki on rentouttava ja tasapainottava energiahoito. Energia menee sinne minne sitä tarvitaan ja niin paljon kuin sitä tarvitaan juuri sillä hetkellä, hoidettavan parhaimmaksi.

Healing /Kanavoinnit
Yhdessä henkimaailman kanssa tehtävää Healing -hoitoa kuvataan mieltä rauhoittavana ja tasapainottavana hoitona, joka edesauttaa voimaannuttamaan kehoa. Henkiparannuksesta voit saada helpotusta henkisiin ja fyysisiin vaivoihin.