Rebe Katko

tantraohjaaja ja -valmentaja, De-armouring-hoitaja, improvisaatio-ohjaaja, toimittaja

Elämäntehtäväni on inspiroida ihmisiä vapautumaan ja kokemaan yhteyttä kokonaisvaltaisesti. Tarjoan tilaisuuksia vapautumiselle ja yhteyden löytämiselle erilaisten keho- ja tunnetyöskentelymenetelmien avulla. 

Rebe Katko
Rebe Katko

rebe.katko(a)iloksijavoimaksi.fi

Koulutus:

FM
Tantric Life Coach
De-armouring-hoitaja

Lisätietoja:
www.rebelation.fi
Instagram: rebe_lation
Facebook: www.facebook.com/rebelationrebe

Olen sertifioitu tantraohjaaja ja -valmentaja (Tantric Life Coach), De-armouring-hoitaja ja improvisaatio-ohjaaja.

 Menetelmiini kuuluvat tunteita ja traumoja kehosta vapauttavat de-armouring-hoidot sekä kehoa kuunteleva ja herättelevä tantrinen hieronta, keholliseen läsnäoloon perustuva tantrinen yksilövalmennus sekä ryhmävalmennukset, joissa hyödynnetään läsnäolo-, kohtaamis- ja tunneilmaisuharjoituksia tantran sekä improvisaatioteatterin maailmasta.

Hoidot ja valmennukset

(Alla lyhyet esittelyt hoidoista, valmennuksista ja koulutuksista, lue niistä lisää TÄSTÄ)

De-armouring-hoidot

De-armouring on kokonaisvaltainen hierontahoito, jossa vapautetaan kehoon jumiin jääneitä tunteita ja traumoja, eli puretaan niin sanottua kehon panssaria. 

Tantrinen hieronta

Tantrinen hieronta on intuitiivinen koko kehon hoito, jossa voit rentoutua vastaanottamaan kokonaisvaltaista, arvostavaa ja läsnäolevaa kosketusta. 

Tantrinen yksilövalmennus

Tantrinen valmennus on tunnin mittainen kohtaaminen, jossa voit syventää itsetuntemustasi ja saada uusia näkökulmia johonkin oman elämäsi haasteeseen. 

Koulutukset/työpajat ryhmille

Ihmisyyden äärelle tantraimprokurssilla

Tantraimpro on kehittämäni konsepti, joissa syvennytään aina johonkin ihmisyyden osa-alueeseen tantran ja improvisaation keinoin ryhmässä.

Vapauta mielesi -koulutukset yrityksille

Vapauta mielesi -koulutukset ovat improvisaatiokoulutuksia tiimin ryhmäyttämiseen, luottamuksen vahvistamiseen, intuition hyödyntämiseen, uusien ideoiden kehittämiseen ja jokaisen ainutlaatuisen roolin tunnistamiseen työyhteisössä.

Viestintä

Viestintäkonsultaatio

Tarjoan konsultointia viestintään ja kielenhuoltoon liittyvissä asioissa.

Lehtijutut

Toimittajataustani vuoksi minulta voi tilata myös lehtijuttuja. Olen erikoistunut henkilöhaastatteluihin, hyvinvointiin ja kulttuuriin.