Markus Savander

psykologi, tantraohjaaja, kouluttaja, muusikko

Työskentelen Iloksi ja voimaksi -osuuskunnassa psykologina, tantraohjaajana, tantrisena valmentajana ja muusikkona.

Markus Savander
Markus Savander

markus.savander(a)iloksijavoimaksi.fi

Työskentelyotteeni on asiakkaan tarpeiden ja maailmankatsomuksen mukaan keskusteluun perustuvan ohjauksen lisäksi kehollista (kehollinen tunnetyöskentely, hengitys- ja rentoutusharjoitukset, mindfulness ja energiahoito), tai filosofista/hengellistä. Psykologin vastaanotolla rajaan työskentelytavat länsimaisen psykologiatieteen yleisesti hyväksyttyihin menetelmiin ja tantriseen valmennukseen puolestaan yhdistetään laajemmin kehollisuutta ja erilaisia spirituaalisia aspekteja.

Koulutus
PsM, laillistettu psykologi
Tantric Life Coach
Joogaohjaaja (Shakta-joogakoulu)
Mindfulness-peruskoulutus
Reiki I ja II

Työskentelytila
Jooga- ja hyvinvointila Kehräämö
Finlaysoninkuja 9, 4. krs
tai sopimuksen mukaan esim. asiakkaan tiloissa.

Tarjoan psykologista neuvontaa ja ohjausta yksilöille ja ryhmille, tantrista valmennusta yksilöille ja pareille sekä erilaisia hyvinvointikoulutuksia työyhteisöille ja muille ryhmille. Olen lisäksi muusikko ja esiintyvä artisti, ja tarjoan osuuskunnan kautta musiikkiesityksiä. Esitän keikoillani itse kirjoittamaani ja säveltämääni musiikkia sekä runoutta. 

Alla lyhyet esittelyt tarjoamistani palveluista. Voit lukea niistä lisää tästä.

Psykologin neuvonta ja ohjaus

Psykologin vastaanotolla saat apua elämäsi haasteisiin ja kokemiisi mielenterveydellisiin ongelmiin. Ammattihenkilön hyväksyvä läsnäolo ja teoreettinen ymmärrys ihmismielestä auttavat näkemään vaikeita kokemuksia laajemmasta näkökulmasta ja toisaalta vahvistamaan myös omia käytössä olevia voimavaroja. 

Hyvinvointikoulutuksia työyhteisöille ja muille ryhmille

  • Läsnäolon taito ja myötätuntoisuus työyhteisön viisastuttajina (2-4h) 
  • Tunnetaidot ja rakastava vuorovaikutus -kurssi 2-4h
  • Leikkisä työyhteisö (1-3h)

Tantrinen valmennus yksilöille ja pareille

Tantrisessa valmennuksessa kohdataan ja keskustellaan avoimesti ja luottamuksellisesti sekä tehdään tarpeen mukaan meditatiivisia ja eläytyviä harjoituksia sekä erilaisia tantrisia harjoituksia. Tantrisuutta valmennukseen tuo aistillisuuden ja kehokokemuksen tutkiminen ja vahvistaminen sekä seksuaalisuuden ja seksuaalienergian hyväksyminen ja käsittely osana hyvinvointia ja terveyttä. 

Tantratyöpajat

Tantratyöpajoissa teemme erilaisia harjoituksia, jotka sisältävä kohtaamista, kosketusta, jakamista ja yhteyttä omaan kehoon, mieleen ja sydämeen. Harjoitusten avulla opit tuntemaan itseäsi syvemmin ja paremmin. 

Musiikkiesitykset

Esitän omia laulujani ja runojani. Lauluni ovat hyvin lyyrisiä ja niissä käsitellään usein syviä, haastaviakin tunteita ja henkisiä tiloja, toisaalta kasvun riemua, inhimillistä huumoria ja sisäisen harmonian kokemuksia. Esiintyjänä haluan olla yhteydessä yleisööni ja luoda intensiivisen ja rakkaudellisen tilan, jossa niin katsojan kuin esiintyjän on mahdollisuus avautua, jotta pieniä ihmeitä pääsee tapahtuman.