Louhen sydän

Vaihtoehtoinen ja holistinen terveyspalvelu

Palveluni


Yksilöille:

Kvanttihypnoosi-istunnot

Kvanttihypnoosiohjaajana ohjaan sinut rauhallisen puheen avulla rentouden tilaan ja lopulta transsiin. Transsi on muuntunut tietoisuuden tila, jossa tietoinen mieli ei ole enää niin vahvasti läsnä, jolloin mahdollistuu sinussa olevien, usein tiedostamattomien resurssien käyttöönotto. Istunnon aikana käymme jatkuvasti dialogia, joka auttaa sinua keskittymään sisäiseen maailmaasi. Ohjaajanasi luon sinulle turvallisen tilan kokea ja tuntea ja istunto kulkee täysin sinun sisäisen viisautesi johdolla.

Intuitiiviset energiahoidot

Intuitiivisena energiahoitajana autan sinua vapauttamaan kehostasi stressiä, vuosien varrella kertyneitä tunnelukkoja ja vanhoja energiarakenteita. Nuo kertymät saattavat ilmentyä erilaisina kehojumeina, kipuina ja kolotuksina. Energiahoidon jälkeen olet rentoutunut, olosi kevenee ja näet maailmankin yleensä valoisampana. Käytän hoidossa vaihtelevasti tarpeen mukaan omaa ääntäni, rummutusta tai kristalleja.

Ryhmille:

Kvanttihypnoosimatkat

Kvanttihypnoosimatkalla huomio käännetään sisäänpäin ja pyydetään ohjausta sisäiseltä viisaudelta. Matka on jokaiselle omanlaisensa ja matkan jälkeen on tilaisuus halutessaan jakaa kokemuksensa muiden kanssa, mikä usein vielä syventää kokemuksen ymmärtämistä.

Energiahoidot

Ryhmäenergiahoidossa ryhmän yhteisenergia voimistaa hoidon vaikutusta ja hoito muodostuu sellaiseksi kuin se kullekin ryhmään osallistuvalle on siinä hetkessä tarpeen.

Äänirentoutukset ja -hoidot

Äänirentoutuksissa ja -hoidoissa käytän omaa ääntäni ja/tai rumpua, joiden yhteisvaikutus vie sinut syvään rentouden tilaan. Rummun ääni on ikiaikainen ja sen rytmi ja sointi resonoi kehossamme, sillä rummun ääni on meillä syvällä solumuistissa. Samoin, kun annan äänelleni intentioksi hoitaminen, se avaa ja puhdistaa kehoomme varastoituneita tunteita, jumeja ja lukkoja, jolloin energiat pääsevät virtaamaan vapaammin.

Äänityöpajat

Äänityöpajoissa ohjaan erilaisia ääniharjoituksia, joissa pääset käyttämään ja kuulemaan omaa ääntäsi ilman arvostelua tai vertaamista. Opit arvostamaan omaa, vapaana soivaa ääntäsi sellaisena kuin se on ja todennäköisesti löytämään siitä ihan uusiakin, jopa hoitavia ja parantavia ulottuvuuksia. Uskallat käyttää ääntäsi rohkeammin ja rennommin.

Piirityöskentely

Varsinkin naiset ovat tuhansien vuosien ajan kokoontuneet piiriin jakamaan tunteitaan ja kokemuksiaan. Piirityöskentelyssä luon tilan sydämestä sydämeen virtaavalle jakamiselle. Pidän huolen, että jokainen tulee kuulluksi ja nähdyksi sellaisena kuin piirissä on. Emme vertaile, tuomitse, arvostele tai kommentoi toistemme puheenvuoroja. Olemme vain läsnä toisillemme, mikä on mittaamattoman arvokasta.

Palvelut onnistuvat myös etänä.

Olet lämpimästi tervetullut kanssani seikkailulle itseesi.

arja.ottman(a)iloksijavoimaksi.fi
www.facebook.com/louhensydan
www.arjaottman.com
040 8612122 

Takaisin henkilösivulle tästä.