Rebe Katko 

hoidot, valmennukset ja kurssit

Hoidot ja valmennukset

De-armouring-hoito

De-armouring on kokonaisvaltainen hierontahoito, jossa vapautetaan kehoon jumiin jääneitä tunteita ja traumoja, eli puretaan niin sanottua kehon panssaria. Tämä panssari voi ilmetä kehossa erilaisina kipuina, jäykkyyksinä tai tunnottomuutena. Läsnäolevan ja intuitiivisen kosketuksen avulla panssaria voidaan purkaa. Erityisesti lantion alueelle ja sukupuolielimiin kerääntyy helposti monenlaisia jännitystiloja ja traumoja, joita ei muissa hierontahoidoissa yleensä käsitellä. De-armouring sopiikin erityisesti lantion seudun ja seksuaalisuuden haasteisiin. Hoidossa voidaan käsitellä vain osa kehoa tai koko keho, ja hoitoon voidaan tarvittaessa sisällyttää myös genitaalialueet. Rajat sovitaan aina ennen hoitoa ja jokainen hoito muotoutuu asiakkaan tarpeiden mukaan.

De-armouring-hoidossa tulet kohdatuksi juuri sellaisena kuin olet. Tarjoan tilan kohdatamaikeita ja kivuliaitakin kohtia itsessäsi turvallisessa tilassa. Hoidossa ei ole päämäärää tai odotuksia. Jokaiseen hoitoon sisältyy aina alku- ja loppukeskustelu, jossa käsitellään asiakkaan tilannetta luottamuksellisesti. Lisätietoja hoitomuodosta: www.rebelation.fi/dearmouring/

De-armouring 2 tuntia 180/144 e (työttömät/opiskelijat/eläkeläiset ym.)
Tutustumishoito uusille asiakkaille 75 min 90 e

Tantrinen hieronta

Tantrinen hieronta on intuitiivinen koko kehon hoito, jossa  voit rentoutua vastaanottamaan kokonaisvaltaista, arvostavaa ja läsnäolevaa kosketusta. Hoidossa käydään läpi koko keho ja siihen voidaan sisällyttää halutessasi myös genitaalit.Kosketus voi olla stimuloivaa ja seksuaalienergiaa herättelevää tai hidasta ja paikallaan olevaa, turvaa luovaa kosketusta. Hoitajana kuuntelen, mitä juuri sinun kehosi tarvitsee siinä hetkessä. Hoito etenee intuitiivisesti sovituissa rajoissa ja se voi sisältää monenlaista kosketusta: kevyttä, painavaa, nopeaa, hidasta, pyörivää, liukuvaa, pitelevää.

Hoito ei tähtää mihinkään päämäärään, kuten orgasmiin, vaan antaa vapaan tilankaikille kehosta nouseville tuntemuksille. Joskus nautinnollisenkin kosketuksen vastaanottaminen voi herättää surua ja sillekin on tilaa. Hoito voi sopia esimerkiksi haluttomuudesta tai kehohäpeästä kärsiville, lempeää ja läsnäolevaa kosketusta kaipaaville, tunnottoman kehon herkistämiselle tai kivuliaan kehon rentoututumiseen. Tantrista hierontaa tarjoan pääsääntöisesti ihmisille, jotka ovat jo käyneet de- armouringhoidossani.

Tantrinen hieronta 90 min 130 e

Tantrinen yksilövalmennus

Tantrinen valmennus on tunnin mittainen kohtaaminen, jossa voit syventää itsetuntemustasi ja saada uusia näkökulmia johonkin oman elämäsi haasteeseen. Ne voivat liittyä esimerkiksi omaan kehoon, itsetuntoon, seksuaalisuuteen, ihmissuhteisiin, elämän valintoihin tai mikä sinulle onkaan ajankohtaista juuri nyt. Valmennuksesta tekee tantrisen se, että siinä kiinnitetään erityistä huomiota kehoyhteyteen sekä läsnäoloon hetkessä. Esille nousevia aiheita voidaan käsitellä keskustelun lisäksi myös kehollisten tietoisuus- ja läsnäoloharjoitusten kautta. Valmennus ei ole terapiaa, vaan mahdollisuus valmentajan tuella pysähtyä oman itsen äärelle turvallisessa tilassa.

Valmennus 1 h 90/72 e (työttömät/opiskelijat/eläkeläiset ym.)

Koulutukset/Työpajat ryhmille

Tantrinen kuntopiiri

Haluatko harjoitella fyysisen kunnon lisäksi myös henkistä kuntoasi? Tantrisessakuntopiiriissä harjoittelemme perinteisen kuntopiirin tapaan kiertävillä pisteilläharjoituksia tehden. Treenaamme henkistä kuntoa, jossa samalla kehomme saa kuin huomaamatta myös fyysistä treeniä. Kaikkiin harjoituksiin osallistutaan omia rajoja kuunnellen. Tantrisessa kuntopiirissä on mahdollisuus tehdä harjoituksia yksin tai yhdessä. Aloitamme aina yksilöharjoituksella. Kuntopiiri on saanut vaikutteita sekä tantrasta että improvisaatioteatterista. Et tarvitse aiempaa kokemusta kummastakaan. Kiinnostus henkisen kunnon kasvattamiseen riittää. Kuntopiiri aloitetaan alkupiirillä, jossa saat kertoa omista tuntemuksistasi ja lopetetaan loppupiiriin, jossa saat jakaa kokemuksestasi. Ja siinä välissä sitten sitä kuntopiiriä, jossa siirrytään pisteeltä toiselle.

Lisätietoja tantrisesta kuntopiiristä: www.rebelation.fi/kurssit/

Ihmisyyden äärelle tantraimprokurssilla

Tantraimpro on kehittämäni konsepti, joissa syvennytään aina johonkin ihmisyyden osa-alueeseen tantran ja improvisaation keinoin ryhmässä. Tantraimprokaursseilla teemoja voivat olla esimerkiksi rajojen tunnistaminen, tunnetaidot, sosiaaliset roolit,epäonnistuminen tai kohtaaminen. Kursseja ja työpajoja on mahdollista järjestää turvaväleillä pienryhmille. Osallistujilta ei vaadita aiempaa tuntemusta tantrasta tai improvisaatiosta.

Vapauta mielesi -koulutukset yrityksille

Vapauta mielesi -koulutukset ovat improvisaatiokoulutuksia tiimin ryhmäyttämiseen, luottamuksen vahvistamiseen, intuition hyödyntämiseen, uusien ideoiden kehittämiseen ja jokaisen ainutlaatuisen roolin tunnistamiseen työyhteisössä. Improvisaatio on läsnäoloa tässä hetkessä, yhdessä tekemistä, oivaltamista ja hyväksymistä. Helposti lähestyttävien harjoitusten avulla kuka tahansa voi avautua (työ)elämän ja ihmismielen rajattomille mahdollisuuksille.Koulutuksissa hyödynnän yli kymmenen vuoden osaamistani improvisaatioteatterin parissa.

Pyydä tarjous.
Lisätiedot: www.rebelation.fi

Takaisin henkilösivulle tästä.